2015. február 07. 00:08 - Az 500 legjobb album 2 arca

463. Echo and the Bunnymen – Heaven Up Here (1981)

eab_heavenuphere_albumcover.jpg

Lepa

Ez is a korai Cure-ra emlékeztet, mint a Gang of Four. Hiába, abban az időben ez volt a menő underground zene. Elég ideges zene amúgy, viszont első hallásra nem sok mindent tudok kiemelni, de csak azért, mert jobban oda kéne figyelni rá. A címadó szám jó. A Disease és az All My Colors, meg a No Dark Things is. Vagy nagyon bottom-heavy, vagy csak bele kellett szokni. Jó album, de magamtól nem hallgatnám sűrűn.

B+ (7)

Virgin Listener Achievement

Dönci

Az első szám király. Van energia ezekben a dalokban. A With a Hip is frankó. Az Over the Wall kísérteties hangzása is nagyon bejön. Az It Was a Pleasure is kajmánság. Fú, de bejön ez a lemez, pedig azt hittem, egy számos arcok ezek… Az A Promise c. dalt Robert Smith is megirigyelte 2004-ben, és írt is egy 10 perces számot, ahol azt vinnyogja, hogy „You promised me.” :) A címadó dal is ügyes, bár egy hajszállal elmarad az addigiaktól, vagy csak az őrület szokatlan. :) A The Disease is nagy. Fú, az All My Colors mekkora! A No Dark Things elsőre nem olyan bika, közepesnek mondanám. A Turquoise Days is közepes, bár erős közepes. Az All I Wantra azért visszatalálnak magukhoz. :) Ér egy kilencest a mutatvány. Lehet, hogy később pedálozok is.

A- (9)

Virgin Listener Achievement

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr407130517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása