2015. február 12. 07:00 - Az 500 legjobb album 2 arca

458. Hole – Live Through This (1994)

live_through_this300x300.jpg

Dönci

Hm, Courtney Love nem tud énekelni. A Jennifer's Body és a Doll Parts egész jók (ezalatt mondjuk erős hetest értek). A She Walks on Me tiszta Nirvana (talán a Breedre emlékeztet). A Gutless is jó. Kap egy hetest, mert kifejezetten rossz számok nem voltak, a jók meg erős hetesek.

B+ (7)

Lepa

Fél perc után esett csak le, hogy egy magyar(!) reklámot hallgatok youtube-on, nem az albumot. Amúgy a Hole nem túl ismerős, de annyira hétköznapi név, hogy nem adok full virgint semmiképp se magamnak. A Violet egyértelmű Nirvana-hatást mutat. Jó szám. A Miss World is grunge, gondolom, ilyen lesz az egész album. Hú, a Plumpnak jó mocskos szövege van. Az utána levőknél kicsit lankad a figyelmem. A Credit in the Straight World intrója viszont megint megfog, a szám is jó utána. A Softer, Softest puhasága tetszik így a lemez közepén. Aztán egy kis hardcore, jó műsorpolitika. Az I Think That I Would Die meg hol tetszik, hol nem a számon belül – nem értem én ezt. Az utolsó két szám se rossz. Tipikusan kilencvenes album, a közepén egy kis ellaposodással, de a végére magára talál. Lehet, hogy fogom még hallgatni, ha olyanom lesz.

B+ (7)

Virgin Listener Achievement

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr907158923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása