2015. február 14. 02:14 - Az 500 legjobb album 2 arca

456. Jay-Z – The Blueprint (2001)

jay-z-the-blueprint300x300.jpg

Dönci

Ismét egy szerencsétlen dátumú megjelenés.* Az Izzo engem magával ragad. :) A Renegade-et szerintem ismerem. Tetszik is. Hoppá, Eminem fícsöringel benne. Juhúúú! A címadó szám is egész jó. Sőt, a Breathe Easy és az utolsó nóta is. Nem rossz lemez, ér egy hatost, mert talán van benne grower, és kifejezetten rossz szám nem volt rajta.

B (6)

Pedálgyerek Achievement (Izzo (H.O.V.A.), Renegade, Blue Print (Momma Loves Me))

Lepa

Nem rossz így elsőre a kezdő szám. A Takeover kicsit monotonabb, és túl hosszú is. Az Izzóra tudnék táncolni, élvezhető. A U Don't Know a következő érdekes darab. Jó sok a niggerezés persze. A Heart of the City (Ain't No Love) elég slágeres. A Renegade-ben ismerős hangot hallok – nem Eminem? De. Ez elmegy, meg az utolsók is. A bónuszok nem sokat osztanak-szoroznak. A Girls, Girls, Girls már elsőre ismerős volt, így ismét nem adok magamnak Virgint. Egy nagyon gyenge ötös, mert azért nem egy szinten van az eddigi legrosszabb hip-hopokkal.

B- (5)

*2001. szeptember 11., akárcsak Bob Dylan albuma, a Love and Theft.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr867168657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása