2015. február 16. 06:20 - Az 500 legjobb album 2 arca

454. Marvin Gaye – Here, My Dear (1978)

heremydear300x300.jpg

Dönci

Nekem a soul annyira nem fekszik. Ez ilyen kávézós háttérzene igazából. Magamtól nem hallgatnám, az tuti. Hű, az Everybody Needs Love idegesítő. Az Anger és a Sparrow nem rossz. Kap egy erős négyest.

C+ (4)

Lepa

Az első szám eléggé intrós jellegű, de jó. A másodikban vicces, hogy bekiabálják, hogy „1986!" – minek?! Remélem, jó lesz a When Did You Stop..., ha már háromszor szerepel az albumon. Hát, csávókám hangja elég jó, az biztos. Jó nyugis zene az Is That Enough, tetszik amúgy, bár nem az én stílusom. Egy idő után beunalmasodik nekem a lemez. Az Anna's Song furcsább, kicsit másabb, nem rossz amúgy. A When Did... 2. verziója, akárhol keresem, szöveges, még „instrumental" néven is, de nem teljesen egyezik a 1-essel. A vége fele se sok mindent tudok kiemelni – igényes zene, de nem az én világom. Nagy mennyiségben untat.

B- (5)

Virgin Listener Achievement

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr437178751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása