2015. február 17. 07:07 - Az 500 legjobb album 2 arca

453. Los Lobos – How Will the Wolf Survive? (1984)

 loslobos300x300.jpg

Lepa

Sose hallottam erről az előadóról. Elsőre tipikus amerikai blues-rock. A második viszont lírai ballada, a harmadik meg cirkuszi zene. Mindenhonnan szemezget a zenekar. Hú, gyorsan pörög az album – most kezdődött, és már a negyedik szám megy – ez most country. A Breakdownnál már úgy érzem, ilyen lehet egy esküvőkön fellépő mulatós zenekar az USA-ban. Na, aztán még spanyol nyelvű szám is van, ha már spanyol nyelvű a zenekar. Az Evangeline, nem mintha annyira kiemelkedne a lemezről, de mégiscsak ez a legjobb szám eddig, bugiznék rá. Az I Got To Let You Know dobtempója pedig már szinte punkos. A Lil' King a másik kedvenc számom az albumról első hallásra. Rövid, és nincs benne ének. :) A címadó szám inkább csak levezetés. Nem annyira nagy szám ez az album, old scool bulizene, de igényesen hangszerelve és előadva. Csak azért pedálozok, mert hamar véget ért. Nagyon gyenge hatos.

B (6)

Full Virgin Listener Achievement; Pedálgyerek Achievement (Don't Worry Baby; Evangeline; Lil' King of Everything)

Dönci

Hát, fura ez a stíluskalandozás. A lakodalmas Corrido annyira nem fekszik. Az a baj, hogy akárhogy hallgatom, ez is countrylemez. Az I Got Loaded nem rossz, de csak a többi közül emelkedik ki. A Serenata Nortena azért jó, mert autentikus, de magamtól talán ezt sem hallgatnám. Hát, ez is csak ötös lesz.

B- (5)

Virgin Listener Achievement

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr657179177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása