2015. február 18. 06:47 - Az 500 legjobb album 2 arca

452. Alice Cooper – Love It to Death (1971)

alice-cooper-love-it-to-death.jpg

Dönci

Hm, keményebb zenét vártam. Ez glamrock. Nem is rossz. Igazából zseniálisnak találom. Az utolsó számon múlik minden. Ha az is tartja ezt a szintet, akkor megkapja a 10-est. Nem bonyolították túl a szöveget, de bejön. Nagyon. Fú, de jó volt, és miért nem hallgattam eddig?

A+ (10)

Virgin Listener Achievement

Lepa

Hangulatos zene elsőre. Alice Coopert se nagyon ismerem, meglátjuk, milyen hatással lesz rám. Az Eighteen királyos sláger. Tetszik az énekhang is. Long Way to Go: erre mondaná a Knight Rider, hogy „igazi, dögös rakendroll”. Kicsit eljárt felette az idő, de azért energikus, tökös, 70-es évekbeli rokkolás. A maga korában fenomenális lehetett a koncerthangulat egy ilyenen. A Black Juju kicsit már kísérletezősebb, elég vad, utána megint hagyományosabb vizekre evezünk. A Hallowed be My Name ambiciózus cím, amúgy nem rossz szám. A vége felé kicst leül azért a lemez, bár az utolsó szám zárása jó. Így is kap egy erős hetest az album, grower-potenciállal.

B+ (7)

Virgin Listener Achievement

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr177179183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása