2015. február 21. 10:18 - Az 500 legjobb album 2 arca

449. Jackson Browne – For Everyman (1973)

jackson_browne_for_everyman.jpg

Lepa

Icipicit ez is americanásan indul, de nem annyira tipikus, mint tegnap. Szép az első szám, és az Our Lady of the Well is. Az I Thought I Was a Child is szép. Hmm, a These Days is. Gyakorlatilag az összes szám jó, pozitív meglepetés az album. A nyálasság határán egyensúlyozó, igényes, érzelmes, kvázi-tradicionális popszámok. A Red Neck Friend az első közepesebb szám. A Sing My Songs to Me-nél jöttem rá, hogy az énekhang a Weezer énekeséére, Rivers Cuomóéra hasonlít, néha nagyon. A címadó/záró szám is királyos. Elsőre már rég tetszett ennyire egy album, meg is kap egy emberes nyolcast.

A- (8)

One Night Stand Achievement

Dönci

Az első szám nem tetszik. Valahogy azt a végét kapja el a countrynak, amelyik nekem nem fekszik. Mondjuk az átvezetés tetszik, az ügyes megoldás. Sőt, a 2. szám nem is rossz. A Colors of the Sun az első igazán jó. Egy gyenge kezdés után belejött, az I Thought I Was a Child is rendben van. A Red Neck Friend sem rossz, csak kicsit túl slágeres. A Ready or Not középszerű. A Sing My Songs... uncsi. A címadó szám viszont ügyes. Kap egy erős hatost.

B (6)

Full Virgin Listener Achievement

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr487179205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása