2015. február 22. 11:55 - Az 500 legjobb album 2 arca

448. Big Star – Third/Sister Lovers (1978)

 bs300.jpg

Dönci

Az 1. szám király, a 2. is remek. Fú, a 3. is mennyire jó. A „karácsonyi” szám is ügyes. Ó, a Holocaust. Rossz szám még nem volt. Tetszik az eklektikusság. Kap egy izmos kilencest.

A (9)

Similar Taste Achievement

Lepa

Tetszik a lemezborító. A Thank You Friends pedig jó kis sláger. A Jesus Chirst is jó – ez valami karácsonyi dal? Az Oh, Dana is tetszik. Úgy látszik, az albumon a páros számok a jók. A Holocaustot feldolgozta a Placebo is – buktam a szüzességi érdemérmeket. Jó szám amúgy, pedig páratlan a sorszáma. Nagyon jó, kísérteties hangzásvilága van, egymagában is felfelé húzza az albumot. A Kangaroo is királyos, és ismerős is valahonnan, vagy csak úgy tűnik. Na jó, szólok, ha rossz szám lesz. A Blue Moon meg a nyugisabb Smashing Pumpkins-számokat juttatja eszembe. Királyos album, nagyon megelőzte a korát (pláne, hogy '74-ben vették fel). Sok midenkire hatással lehetett.

A (9)

Pedálember Achievement; Similar Taste Achievement

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr537179211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása