2015. március 03. 02:00 - Az 500 legjobb album 2 arca

439. Devo – Q: Are We Not Men? A: We Are Devo! (1978)

devo300.jpg

Lepa

Az eddigi leghülyébb albumcím. Nem rossz a kezdés. Az Ájkentgetnó is jó. (Bukik a virgin is, a zenekar neve ismerős volt.) A Space Junk is királyos, meg a Mongoloid is. Hja, ezek a 70-es évek mennyire izgalmasak voltak – mennyi érdekes banda volt, havonta jöttek ki a jobbnál jobb albumok ebben az időben. A „címadó” Jocko Homo is kellően beteg. A vége felé se fárad el a lemez. Megadom rá a gyenge kilencest, mert sokat tudnám hallgatni.

A (9)

Pedálgyerek Achievement (Space Junk; Mongoloid; Jocko Homo, Shrivel-Up)

Dönci

Az első szám tiszta Talking Heads (mármint a Talking Heads biztos innen is táplálkozott). A 2. számmal buktam a Full Virginséget. Tök hangulatos ez a zene. A címadó dal azért egy picit idegesít. Fura, hosszúnak érzem ezt a 35 percet ebből a zenéből. Azt hiszem, így csak hatost kap.

B (6)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr237230045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása