2015. március 05. 06:46 - Az 500 legjobb album 2 arca

437. The Pogues – Rum, Sodomy & The Lash (1985)

pogues.jpg

Lepa

Az első híres szám, de az Old Man Drag nekem jobban tetszik (amúgy az is sláger). A Wild Cats is jó. A Sally MacLennane is. A Dirty Old Town is nagy kedvenc tőlük. Minden szám gyakorlatilag egy színvonalat képvisel (amúgy a tradicionálisakat nem lehet megkülönböztetni a sajátoktól) és jó is, de az ilyen zenével úgy vagyok kicsit, mint a reggae-vel, már egy album is sok belőle egyfolytában valamiért. Koncerten ráadaásul mindig hangulatosabb az ír zene, mint felvételről. Ezért csak hetes. (A bónuszok szintén híresek és jók.)

B+ (7)

Dönci

Jó kis zene ez, pár nótát ismerek is korábbról. Igazából a hangulat (a műfajból következően) hasonló mindegyik számnál. Ezért kiemelni is nehéz bármelyiket. A bónuszokat is meghallgatom, mert nem rossz. Amúgy kap egy stabil hetest.

B+ (7)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr687230097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása