2015. március 07. 06:38 - Az 500 legjobb album 2 arca

435. Sam Cooke – Live at the Harlem Square Club, 1963 (1985)

sam_cooke.jpg

Lepa

A Feel It elmegy: vidám, hangulatos szám. A Cupid se rossz. A Medley se – jó sokat kommunikál Sam Cooke a közönséggel. A Twistin' the Night Away is jó bulis szám, mondjuk egy idő után egy kaptafa, de hát ez ilyen stílus. Jól lehetne táncolni rá. A Bring It on Home to Me c. dalt ismerem, erről lopta állítólagosan a Green Day a Brutal Love c. számát (http://www.soundsjustlike.com/231/green-day-sounds-like-sam-cooke/). Mondjuk így élőben nem vészes a hasonlóság, stúdióverzióban jobban hallatszik. Az utolsó szám se rossz. Összességében teljesen jó album, de csak a saját stílusában, és hamar megunnám, ha sokat kéne hallgatnom. Így csak hetest ér.

B+ (7)

Dönci

Nem rossz zene ez, jó hangja is van a csávónak, a konferanszok is rendben vannak, de magamtól nem tenném be, az biztos. A Bring It on Home to Me azért nagyon derekas. Kap egy újévi* hatost.

B (6)

* Nyilván korábban keztük el hallgatni a lemezeket, mint blogolni róluk, és ez az album valamelyik év első, mindkettőnk által az irodában töltött, úgynevezett „hallgatási” napjára esett.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr257230131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása