2015. március 09. 04:33 - Az 500 legjobb album 2 arca

433. No Doubt – Tragic Kingdom (1995)

tragic-kingdom300x300.jpg

Lepa

Jó a nyitó Spiderwebs. Az Excuse Me Mr. is hangulatos, vidám. Az I'm Just a Girl pedig anno a második legnagyobb sláger volt erről az albumról talán. A Different People akár DHC-szám* is lehetne, de hát amúgy is hasonlít a stílus. Jó kis ska-pop-rock. A The Climb jó hosszú, de tetszik, és utána a Sixteen is jó. A Sunday Morning is jó, és utána nagyon jól jön a gigasláger Don't Speak. A You Can Do It old school diszkója kicsit lelóg a lemezről, és annyira nem is tetszik. A World Go 'Round nem rossz. A címadó meg inkább érdekes. Összességében egy nagyon színvonalas popalbum, erős 8-as (talán 9-es is lehetne, ha lehagytak volna pár uncsibb számot, így kicsit hosszú volt nekem).

A- (8)

Pedálgyerek Achievement (Spiderwebs; Excuse Me Mr.; Different People; Sixteen; Sunday Morning)

Dönci

Egyik szám sem rossz. Jó dallamok vannak, de nem érzem különösebben kiemelkedőnek vagy meghatározónak a lemezt. A The Climb az első igazán ütős darab. A címadó szám se rossz. Ér egy hetest a cucc.

B+ (7)

*Dance Hall Crashers

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr37247931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása