2015. március 12. 04:30 - Az 500 legjobb album 2 arca

430. Big Star – #1 Record (1972)

1-record300x300.jpg

Dönci

Az első szám nem annyira ütős. A második nem rossz. Az In the Street is erős közepes. Azért innen szépen felfejlődtek. A Thirteen is erős közepes. A Don't Lie to Me tetszik eddig a legjobban. A When My Baby' Beside Me is jó. A Give Me Another Chance kajmánság. A Try Again is király. Kap egy erős hetest a vége miatt. A '78-as lemezük ütősebb volt.

B+ (7)

Virgin Listener Achievement

Lepa

Hú, az elején az énekhang tiszta GnR. Ami nem jó. Viszont aztán csak jó lesz ez a szám, a fúvósok is jól jönnek bele. A Ballad… pedig kicsit beatleses, McCartney-s. Ami jó. A Thirteen is tetszik. Az India Song vicces, az is beillene a Beatles-életműbe. Az énekhang és dallamvilág sokszor a Who-ra is emlékeztet, pl. a My Life Is Right címűben. Ettől a számtól kezdve a végéig gyakorlatilag az összes tetszik, a Watch The Sunrise külön kiemelendő (az utolsó talán kicsit fölösleges). Tényleg elég alulértékelt banda, ez így elsőre is egy erős 8-as.

A- (8)

Virgin Listener Achievement; Pedálember Achievement

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr417252439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása