2015. március 13. 13:13 - Az 500 legjobb album 2 arca

429. George Harrison – All Things Must Pass (1970)

george-harrison-all-things-must-pass300x300.jpg

Lepa

Na, ez elég hosszú ahhoz, hogy csak azt emeljem ki, ami igazán jó. My Sweet Lord (tiszta Beatles, vicces benne a hare krisnázás); Isn't It A Pity; Let It Down; Run of the Mill; Apple Scruffs; Awaiting On You All; Pity v2.0; Out of the Blue. Az It's Johnny's Birthday nagyon béna. Kicsit azért el van nyújtva némelyik szám. Ennek következtében az album is túl hosszú. Szokás szerint én egy szimpla albumot is össze tudtam volna állítani belőle. :) Az elején még lett volna kedvem pedálozni, de az E-F oldalon már alig vártam a végét.

B+ (7)

Virgin Listener Achievement

Dönci

Az első szám oké, a My Sweet Lord meg tökre tetszik. A Wah-Wah is király. Az Isn't It a Pity is bejön. A Behind That Locked Door is tetszik, pedig country. A Let It Down is hangulatos. A Beware of Darkness is ügyes, abban is a hindu momentumok előjönnek. A Frankie Crisp is kajmánság. A címadó dal is ügyes. Az Art of Dying és az I Dig Love is remek. Az Isn't It a Pity 2. verziója talán az elsőnél is jobb. A Hear Me Lord is nagy. Az Out of the Blue is derekas. Jó muzsikákat írt George bácsi is, ha hagyták. :) Az instrumentálisok sem rosszak a végén, de nem olyan jók, mint az Out of the Blue. Kap egy nyolcast minden további nélkül, grower potenciállal.

A- (8)

Virgin Listener Achievement

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr297252477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása