2015. március 14. 12:52 - Az 500 legjobb album 2 arca

428. Brian Eno – Here Come the Warm Jets (1974)

brian-eno-here-come-the-warm-jets300x300.jpg

Dönci

Tiszta David Bowie az első szám (a hetvenes évekből). Ez is glamrock. Bár a 2. számban megjött a krafrwerkes prüntyögés. A Baby's on Fire elég jó. A Driving Me Backwards is elég ügyes, bár tény, hogy elborult. Az On Some Faraway Beach is jó, de mindegyik a maga stílusában. Magamtól azonban nem hallgatnám. A Some of Them Are Old király. Amúgy az az érzésem, jobb producer a bácsi, mint zeneszerző. Kap egy hatost, egy izmosat.

B (6)

Virgin Listener Achievement

Lepa

Elmegy az első, de nem dobtam hátast tőle. A Paw Paw hülye effektjei nagyon bejönnek. A Baby's on Fire se rossz. Utána is elég jók jönnek, csak nehéz rá figyelnem a délelőtti stressz miatt. A Some of Them Are Old is tetszik. Ide fejlődött volna a Beatles, ha együtt maradnak. A címadó is bejön a végén. Kísérletező hajlama és jó hangulata miatt kap egy nyolcast előre.

A- (8)

One Night Stand Achievement

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr177255565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása