2015. március 16. 06:40 - Az 500 legjobb album 2 arca

426. The Police – Outlandos d'Amour (1978)

outl.jpg

Dönci

A Next to You jó szám (ismertem is), jól nyit vele a lemez. A So Lonely is ismerős. A Roxanne-t az is ismeri, aki nem akarja. Ettől függetlenül nagyon jó szám. A Hole in My Life is ügyes. A Peanuts is oké. A Can't Stand Losing is kajmánság. A Born in the '50s az első közepes darab. A Be My Girl elég elborult, és nagyon lelóg a lemezről, főleg a szavalással és a disszonáns zongorával. Az utolsó szám is elmegy. Kár az utolsó kettőért, gyenge nyolcas lesz, pedig kilenc is lehetett volna.

A- (8)

Similar Taste Achievement

Lepa

Az első se rossz, de a So Lonely egyszerűen gigasláger (durván magas hangja van Stingnek). A Roxanne is jó szám. A Peanuts is bejön. Lendületes, vidám album. A Born in the 50's a Green Day Homecomingjában nagyon visszaköszön (szörnyű, hogy minél több zenét hallgatok, egyre több nyúlást fedezek fel). Az utolsó szám kísérletező jellege már előremutat a későbbi Police-ra. Összességében nagyon élvezetes album volt, egyből kap egy grower-potenciálos, erős 8-ast.

A- (8)

Pedálgyerek Achievement (Next To You; So Lonely; Roxanne; Peanuts); Similar Taste Achievement; Compulsive Buyer Achievement

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr157268075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása