2015. március 18. 06:57 - Az 500 legjobb album 2 arca

424. Peter Wolf – Sleepless (2002)

sleepless300.jpg

Dönci

Az első szám country, de tetszik. A Nothin' But the Wheel pedig nagyon country, így az nem tetszik. Az A Lot of Good Ones Gone elég jó. A Never Like This Before erős közepes, a Run Silent, Run Deep nagyon jól indul, de uncsi lesz a végére. A Homework hangulatos. A többi szám is tartja a közepes, háttérben hallgatható szintet. Kap egy hatost.

B (6)

Full Virgin Listener Achievement

Lepa

Az első szám hangulata bejön. A második „sajnos” már sokkal tradicionálisabb country. Aztán azért van olyan is, ami inkább sima pop-rock (Never Like This Before). A Run Silent, Run Deep nem olyan rossz, a Homeworkben pedig van egy kicsi Nick Cave. Nagyon hullámzik az album, sok stílusba és hangulatba belekóstol, de egyikben sem alkot igazán maradandót. A végére már elfelejtem az elejét. Ui. TE JÓ ÉG, EZ EGY 2002-ES ALBUM??? (Csak most néztem meg, azt hittem, 60-as évekbeli.)

C+ (4)

Terrible First Date Achievement

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr967268121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása