2015. március 19. 07:41 - Az 500 legjobb album 2 arca

423. Diana Ross & the Supremes – Anthology: The Best of Diana Ross & the Supremes (1995)

diana.jpg

Lepa

Csak azt fogom kiemelni, ha valami igazán bejön, mert hosszú az antológia. Honorable mentions: Let Me Go the Right Way; When the Lovelight Starts…; Run, Run, Run; Baby Love; I Hear A Symphony; Itching In My Heart; Love Child; No Matter What Sign You Are; Up The Ladder; Stoned Love. (Amúgy eléggé hasonlít az összes szám, na meg a szövegek nagyon egy téma köré csoportosulnak – szerencsére rövidek, 3 perc fölé nemigen mennek.) Virginkiller szám: A Hard Day's Night. Egyébként a Someday We'll Be Together is ismerős. Vicces számcímek: Fallin' in Love with Love; I'm the Greatest Star (ez jó is). A fentiek alapján kijelenthetem, hogy egy tökéletes 11 számos válogatást össze tudtam volna belőle rakni. Persze egy antológia célja a teljesség, de ez így rém hosszú, és nem igazán van keresnivalója a listán. A hossza miatt hatos.

B (6)

Dönci

Tipikusan az '50-es évek muzsikája. Legalábbis nekem annak tűnik. Egyik szám sem különbözik sokban az előzőtől. A háttérbe kellemes. Hm, fura, minél több dal pörög le, annál jobban bejön ez a stílus. Bár lehet, hogy 10–12 szám múlva újabb fordulat lesz ebben. :D Azért a végére hosszú lesz, de egyik szám sem volt kifejezetten rossz. Kap egy hatost.

B (6)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr217268135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása