2015. március 20. 07:15 - Az 500 legjobb album 2 arca

422. Cheap Trick – At Budokan (1979)

csiptrik.jpg

Dönci

Jól indul a lemez, van húzása. A Need Your Love elég jó, tetszik a szétzenélés benne. Az I Want You to Want Me jobb élőben. Igazából nem volt egyik szám se különösebben rossz, de magamtól nem tenném be. Ér egy hatost ez is.

B (6)

Lepa

A Lookout az első szám, amire felfigyelek, az előzőeknél vagányabb. A gitárhangzás tökösebb, mint az első albumukon volt. A Big Eyes se volt annyira rossz, de azért nem dobok hátast a koncerttől. Need Your Love: ez már megelőlegezi a GnR-t. Amúgy amikor nem énekelnek benne, az jó. A Surrender c. számot is ismerem egy MxPx-feldolgozásból, ezért tetszik. :) Hiába, mindig csak az ismert dolgok. Rájöttem, honnan volt ismerős a Clock Strikes Ten riffje: rengeteg kapucsengő és ajtócsengő ezt a dallamot használja. Hmm, utánanéztem: ez a Big Ben harangjainak dallama egész órakor. Az album most se győzött meg arról, hogy a CT lenne az amerikai Beatles, sőt, arról sem, hogy rajonganom kéne értük, de a debütálónál jobb.

B- (5)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr77268149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása