2015. március 21. 13:13 - Az 500 legjobb album 2 arca

421. Gram Parsons – Grievous Angel (1974)

gpga.jpg

Lepa

Az első az a tipikusan sablonos, nem tetsztő county. A második se fog meg. Az I Can't Dance se, de szerencsére gyorsan lepörögnek a számok. A balladásabb dalok most kicsit jobban bejönnek, meg az élő felvétel, eddig talán az a legjobb. Bírom, hogy még a tánctéren összetörő pohár hangja is rajta van a felvételen, legalábbis én annak hallottam. Hát, nem volt valami nagy album. Azért megkínzom magam a bónuszokkal, mert van időm. Tipikusan 4-es album, érdektelen bárki számára, aki nincs oda ezért a stílusért.

C+ (4)

Terrible First Date Achievement

Dönci

Na, ez megint country. Kíváncsi vagyok, megunom-e. :) Az I Can't Dance és a Brass Buttons nem rossz, de egyiket sem tenném fel magamtól. Jódli, Ecsém, és működik is: azért ez a Cash... aranyos dal volt. A Love  Hurts sem rossz, de ezt sem hallgatnám magamtól. Egységes színvonal, de sosem választanám az 500 legjobb lemez közé. Kap egy 5-öst. Bónuszok: A Brand New Heartache sem hoz újat. A The Angels... dallama karácsonyi, a szövege annyira nem. A Sleepless Nightsszal együtt is csak ötös.

B- (5)

Full Virgin Listener Achievement

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr27268173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása