2015. március 23. 07:00 - Az 500 legjobb album 2 arca

419. The Ronettes – Presenting the Fabulous Ronettes (1964)

ronettes300x300.jpg

Lepa

Jó sokat ugrottunk vissza az időben. Viszont ez azért nem mentség: ennél sokkal modernebb zenéket hallhattunk már a hatvanas évekből is. Kicsit idejétmúlt, régi filmek háttérzenéjeként tudom csak elképzelni. A What I'd Say élő hangulata tényleg jó viszont. A Be My Baby pedig tényleg nagy sláger lehet, még nekem is ismerős volt. :) A baby-túladagolás után egy punkos lüktetésű szám jön, a How Does It Feel, ez tetszik. A Chapel of Love totál ugyanolyan, mint valamelyik korábbi. Összességében egy-két kiemelkedőbb számot leszámítva csak egy közepes album, és a stílus se annyira fekszik, bár nem zavaró.

B (6)

Dönci

Ez is mintha filmzene lenne. A What'd I Sayjel buktam a virginséget. A Be My Babyt is ösmerem, hej! Kap ez is egy ötöst, mert magamtól sosem hallgatnám, és idejétmúlt dolog.

B- (5)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr47292681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása