2015. március 26. 03:26 - Az 500 legjobb album 2 arca

416. Various Artists – The Best Of The Girl Groups, Vol. 1 and 2 (1990)

girlgroups.jpg

Dönci

A Candy Store-os szavalása idegesít. Egész sokat ismerek. Amúgy idejétmúlt, filmbe illő cuccok. Az 1. lemez jobb a 2.-nál. Gyenge ötös lesz.

B- (5)

Lepa

Nem ígérem, hogy fogok tudni figyelni, de úgyis háttérzenére számítok. Vol.1: Honorable mentions: Leader of the Pack; Shoop Shoop Song; Will You Love Me Tomorrow (a Lagwagon Making Friends c. számának utolsó sora innen származik – „Will you still hate me tomorrow?"); People Say; He's Got The Power; I Can't Stay Mad At You. Durva, hogy Cher is rajta van, ezt az arcát nem ismertem. Vol.2: Honorable mentions: My Boyfriend's Back (a pasim háta); Loco-Motion (ezt legalább ismerem); The Kind of Boy…; Tell Him; I Met Him On A Sunday (ez is ismerős); It Might As Well Rain Until September; Easier Said Than Done. Tetszik, hogy jó rövidek a számok, régen még tudták, mi az ideális hossz. :) Meg kell említeni még, hogy nagyon viccesek az együttesnevek így egymás alatt látva. Megfelelő hangulatomban talált ez az album, pár számot talán még újra is hallgatok. A-kategóriát viszont nem kaphat, mert több előadó válogatása, ami csalás.

B+ (7)

Pedálgyerek Achievement (a kiemelt számok a Vol.2-ről + a Will You Love Me Tomorrow

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr497292759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása