2015. április 02. 07:20 - Az 500 legjobb album 2 arca

409. The Go-Go's – Beauty and the Beat (1981)

gog.jpg

Lepa

Tipikus korabeli újhullám/szintipop. Jó hangulatú zene, jól jön hozzá a női énekhang. Kiemelendő számok: Our Lips Are Sealed; How Much More?; Tonite; Lust to Love (ez egész punkos, kicsit más hangszereléssel Offpsring-szám is lehetne); Fading Fast; Skidmarks On My Heart; Can't Stop the World. Szóval majdnem az egész album kiemelendő. A B-52's és a Dance Hall Crashers mellett egy új kedvenc csajvokálos banda. Ha elém tolnák lemezen, megvenném. Simán kapja a 8-ast, bár kicsit azért top-heavy volt.

A- (8)

Virgin Listener Achievement; Pedálember Achievement

Dönci

A zene tetszik, a csaj hangja kicsit fura nekem. A How Much More jobban bejön az Our Lips Are Sealednél. A Tonite pedig még jobban. A Lust to Love is király. A This Town kevésbé tetszett, de a We Got the Beat megint frankó. A Fading Fast mennyire csodálatos. Az Automatic is kiváló. A Skidmarks... is derekas. A Can't Stop the Word jó zárás. Érdemel egy kilencest.

A (9)

One Night Stand Achievement

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr327315726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása