2015. április 03. 04:03 - Az 500 legjobb album 2 arca

408. Massive Attack – Mezzanine (1998)

massiveattackmezzanine.jpg

Dönci

Az Angel óriási nyitány. A Risingson is tökre hangulatos. A Teardrop igazi klasszikus. Az Inertia Creeps is ügyes. Az Exchange és a Man Next Door is kiváló, sőt, köztük a Dissolved Girl is zseniális volt. Kap egy kilencest.

A (9)

Proud Owner Achievement

Lepa

Igényes, jól megkomponált elektronikus zene. Inkább az a problémám van vele, hogy nem tudom, milyen hangulatban kéne lennem éppen ahhoz egy adott pillanatban, hogy ilyen zenét akarjak hallgatni? A Dr. House (Teardrop) viszont királyos, mennyi emléket hoz fel a sorozatról! A Man Next Door is jó, van benne egy kicsi a Cure 10:15-jének hangulatából (drip-drip). Nagy része azért nyomtalanul múlik el az albumnak, a csajénekes számok a jobbak. Az igényessége viszont tagadhatatlan, és hangulata is van.

B+ (7)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr637315752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása