2015. április 07. 08:00 - Az 500 legjobb album 2 arca

404. Bob Dylan – Time Out of Mind (1997)

bob_dylan_time_out_of_mind300x300.jpg

Dönci

A Love Sick király nóta. A Standing in the Doorway megint jó. A páros számok nem annyira jönnek be, vagyis nincs velük baj, csak feledhetőek. A Tryin' to Get to Heaven megint tetszik. A Til I Fell in Love with You is rendben van. A Not Dark Yet is derekas. A Cold Irons Bounds sem rossz. Jól esik, hogy a Make You Feel My Love zongorára íródott. A Can't Wait is jó. Az utolsó számban talán nincs annyi, mint amilyen hosszú. Azt hiszem, kap egy erős hatost, mert jók a dalok, de azért semmi extra.

B (6)

Lepa

A Love Sickről nem találtam teljes stúdióverziót a neten! Maradt a csonka, meg egy élő. Jó szám. Dirt Road Blues: sok ilyen Dylan-szám van, de nem rossz. A Standing in the Doorway igazi ballada, jó hosszú, de nem unalmas. A Million Miles pedig leginkább jazz, mégis egységes az album. A Tryin' to Get to Heaven az eddigi legjobb talán az albumon. A Till I Fell is csonka sajnos, majd meghallgatom még egyszer valami más változatban. A Not Dark Yet gyönyörű, itt döntöttem úgy, hogy „Ez az album kell nekem!". A Highlands igazi maratoni szám, a végére elfelejtem azt is, hogy zenét hallgatok. Elsőre is nyolcas album, grower-potenciállal (és nem vagyok elfogult). :)

A- (8)

Virgin Listener Achievement; Pedálgyerek Achievement (Standing in the Doorway; Million Miles; Tryin' to Get to Heaven; Not Dark Yet; Cold Irons Bound; Make You Feel My Love)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr997344336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása