2015. április 08. 04:08 - Az 500 legjobb album 2 arca

403. The Doors – Strange Days (1967)

albumstrangedays300x300.jpg

Lepa

Az első kettő különösebben nem fog meg, a Love Me Two Times riffje jó, meg jó kis hangulatú szám, ismerős is. Az Unhappy Girl is tetszik. A Moonlight Drive is. Meg a People Are Strange. Hmm, és a My Eyes is elég vagány. Jó rövid album lenne, ha nem lenne végén a When the Music's Over (amit szintén ismerek, és jó is, főleg a szintitéma az elején). Hetesnek indult, de nagyon gyorsan nyolcasnak küzdötte fel magát.

A- (8)

Dönci

Jaj, mindig rájövök, hogy szeretem ezt a zenekart. Bejön a pszichedelikus hangzásuk nagyon. A You're Lost Little Girl fantasztikus. A Love Me Two Times is frenetikus. Az Unhappy Girl is kiváló. A Horse Latitudes elég beteg. Ó, a People Are Strange mekkora szám! Az I Can't See Your Face in My Mind is varázslatos. A When the Music's Over pedig zenetörténeti klasszikus. Kap egy derekas kilencest.

A (9)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr437348808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása