2015. április 09. 18:00 - Az 500 legjobb album 2 arca

402. Sinead O'Connor – I Do Not Want What I Haven't Got (1990)

i-do-not-want-what-i-haven-t-got300x300.jpg

Dönci

A Feel So Different jó szám. Az I Am Streched on Your Grave is. A Three Babies is ügyes. Az Emperor… nem annyira bika. A Black Boys… kemény társadalomkritikával bír, de túl direkt, ezért nem tetszik. A Nothing Compares 2 U az egyik leghíresebb feldolgozás evör, sokan nem is tudják, hogy Prince-é az eredeti. (Pedig az talán jobb is, de azért ez sem rossz.) A Last Day... is jó. Az utolsó is okés. Szóval rendben van az egész lemez, de nem érzem különlegesnek. Magamtól sosem tenném be. De ér egy jó hatost.

B (6)

Concert Goer Achievement

Lepa

Nem tudtam, mire számítsak, mert nem nagyon ismerem Sinéad munkásságát, de valami ilyesmire gondoltam. A nyitó Feel So Different nem is rossz. Jó a szimfonikus kíséret. A második számban uncsi az alap, de jó az ír népzenés énekdallam. Az Emperor's New Clothes kicsit könnyedebb, poposabb darab az eddigieknél, de nem fog meg különösen. A Black Boys on Mopeds erősen politizál, majd utánajárok a szövegének is. Elég jó szám amúgy. A Nothing Compares 2 U ismerős, asszem híres lehet. :) Hm, elég vegyes az album, a Jump in the River pedig már szinte rocknóta (de nem jó). A vége felé mintha kicsit leülne az album. A záró címadó a capella dal viszont szép. Egy nagyon átlagos hatost kap az album, volt pár kiemelkedő pont, de pár gyengébb és unalmasabb momentum is.

B (6)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr307348838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása