2015. április 13. 07:28 - Az 500 legjobb album 2 arca

398. Dr. John – Dr. John's Gumbo (1972)

drj300.jpg

Dönci

Már az első számmal buktam mindenféle virginséget. És jó is az a dal. Meg a 2. is tök hangulatos. Bejön ez a muzsika. A Let the Good Times Roll is király. A Junko Partner nem ismerős, pedig elvileg a múlt héten hallottam. :D A Stack-A-Lee is jóféle. A Tipitina kicsit uncsi, a Lonely Nights pedig kicsit sablonos. A Medley sem rossz, de kissé unalmas lesz az is. Eléggé top heavynek érzem a lemezt. Az eleje miatt kap egy hetest. Pedig izmos nyolcas is lehetett volna.

B+ (7)

Lepa

Az Iko Iko jó nyitószám, tetszik. A Blow Wind Blow is király. Az utána levők se rosszak. A Mess Around is jó kis bulizene. A Let the Good Times Roll valahonnan, a Junko Partner pedig a Clash jóvoltából ismerős. A vége felé lankad a figyelmem, mert bármennyire hangulatos is a zene, nem az én stílusom, és egy idő után egyre hasonlóbbnak tűnnek a számok. A végén azért jó a Medley és a Lil' Liza Jane is. Erős hetest kap, az első fele alapján 8 is lehetett volna.

B+ (7)

Pedálgyerek Achievement (Iko Iko; Blow Wind Blow; Junko Partner)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr267359706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása