2015. április 14. 06:40 - Az 500 legjobb album 2 arca

397. Lynyrd Skynyrd – (pronounced 'lĕh-'nérd 'skin-'nérd) (1973)

ls.jpeg

Lepa

Az első egy vagány rockszám, de nem túlságosan fog meg, a második meg egy tipikus lassú rockballada, szintén nem nagy szám. A Simple Manig gyakorlatilag semmi értékelhető nincs a lemezen, az a szám elmegy. A Mississippi Kid menti meg egyelőre a lemezt. Ismerős is valahonnan. Van mp3-ban egy LS-válogatásom, talán rajta van. Nem hallgattam túl sokat mondjuk. Ha a Freebird nem lesz zseniális, akkor elég rossz értékelést fog kapni az album. Amúgy ez a szám pont nem rossz, és rémlik ez is, talán a válogatásról. De azért nem menti meg az albumot. Gyenge 5-ös.

B- (5)

Dönci

A Tuesday's Gone nem rossz szám. A Simple Man pedig nagy sláger, bár nem értem, miért. A Freebird sem rossz. Igazából viszont teljes mértékben feledhető a lemez, de nem zavar a háttérben.

B- (5)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr407359714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása