2015. április 19. 06:23 - Az 500 legjobb album 2 arca

392. ZZ Top – Eliminator (1983)

zz_top_eliminator.jpg

Dönci

Az első szám nagy sláger, de kicsit uncsi azért. A 2. szám sem javít sokat. A 3. is tucatdarab. Háttérben elmegy, nem zavar meg semmi ilyesmi, de sosem tenném fel magamtól. A többi szám sem jó/más, majd szólok, ha lesz kiemelkedő. Nem volt. Gyenge ötös.

B- (5)

Lepa

A Tres Hombres albumuktól nem voltam elragadtatva, és ezen se nagyon hallom, hogy mit kellene szeretnem rajta. Sima rock. Leginkább egy autós road movie háttérzenéjének tudom elképzelni a második számot (és a többit is). Egyébként az instrumentális részek jobban bejönnek, mint amikor van ének is. Az I Need You Tonight pedig egy 80-as évekbeli erotikus thriller egyik vetkőzős jelenetének aláfestése lehetne. Azért néhol kifejezetten hangulatos ez a zene (pl. Thug), főleg, amikor nem énekelnek. Az utolsó szám is vagány. Lényegesen jobb a Tres Hombres albumnál, de magamtól ezt se hallgatnám.

B (6)

Virgin Listener Achievement

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr247359806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása