2015. április 21. 07:00 - Az 500 legjobb album 2 arca

390. Roxy Music – For Your Pleasure (1973)

roxy_pleasure300x300.jpg

Dönci

A Do the Strand zeneileg szerintem glamrock. Nem rossz egyébként. A Beauty Queen király szám. A Strictly Confidential is zseniális. Elég jó kis muzsika ez. A The Bogus Man is tök hangulatos. Koncerten még inkább működhettek az elszállások. :) Jó volt, kap egy izmos nyolcast grower potenciállal.

A- (8)

Similar Taste Achievement; Full Virgin Listener Achivement

Lepa

Hú, de nyugtalanul kezdődik, bele a közepébe! Jó kis dal, de nem strandolós háttérzene ez a Do the Strand. A Beauty Queen se rossz, főleg az instrumentális részek. A harmadik számról nem tudom eldönteni, teszik-e, de különös, az biztos. In Every Dream: hát, elég progresszív a 70-es évekhez képest. A Bogus Man meg a hossza ellenére is szórakoztató, ez a két szám a lemez csúcspontja. Az utolsó két szám se rossz. Az tuti, hogy ez nagyon előremutató lemez volt a maga idejében, ma se hangzik idejétmúltnak. Ez is megkapja a 8-ast annak ellenére, hogy sűrűn nem hallgatnám.

A- (8)

Similar Taste Achievement; Virgin Listener Achivement

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr727379768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása