2015. április 27. 07:31 - Az 500 legjobb album 2 arca

384. The Beatles – A Hard Day's Night (1964)

harddayuk.jpg

Dönci

Ez a lemez is egy kisebbfajta csoda. Majd akkor írok, ha gyengébb darab lesz. Mindenesetre itt már érezhető a zenei fejlődés is szerintem. Ez ér egy erős nyolcast.

A- (8)

Proud Owner Achievement

Lepa

Na, stílusosan egy pont 50 éves album az első Bitlisz a listán.* Ráadásul a banda első korszakából a kedvencem. A címadó is jó, de a Should Have Known még jobb, egyik nagy kedvencem. A következő két szám se rossz, az And I Love Her pedig végre nem a szokásos sablonos beatszám. A Tell My Why meg a lemez egyik csúcspontja számomra. A Can't Buy Me Love szövege eléggé ellentmond az előző albumuk Money c. számának, de hát ez van. Amúgy is az feldolgozás volt. Az Any Time At All megint csak nagyon jó, és a Cry Instead is. A vége felé azért icipicit leül, emiatt csak erős nyolcas, nem pedig kilences.

A- (8)

Proud Owner Achievement

* Természetesen ezt a lemezt is 2014-ben hallgattuk még.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr237397262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása