2015. április 30. 05:29 - Az 500 legjobb album 2 arca

381. Steely Dan – Pretzel Logic (1974)

perec.jpeg

Lepa

Fogalmam sincs, mire számítsak. Jó fura az intró. Tingli-tanglisága ellenére bejön a Rikki Don't Lose That Number. A második-harmadik számok se rosszak a maguk nemében (más kérdés, hogy a maguk neme nem annyira az én stílusom). Te jó ég, a Barrytown valahonnan nagyon ismerős, lehet, hogy csak feldolgozásból (vagy valaki ellopta a dallamát). Ugrik a virginség. A Toodle-Oo instrumentális közjátéka is tetszik, Tom és Jerry-háttérzene is lehetne. A címadó szám is igényes, hangulatos. A vége felé se ül le a lemez, egyből kap egy közepes hetest, jobb is lehetne, ha szeretném ezt a műfajt (ami nem tudom, mi).

B+ (7)

Pedálgyerek Achievement (Barrytown; East St. Loius Toodle-Oo; Pretzel Logic)

Dönci

Az első szám nem valami különleges, a második sem. De háttérzenének elmegy. Az Any Major Dude… tetszik. A többi szám is elmegy a háttérben. A With a Gun is tetszik, mert kicsit más a stílusa, mint a többinek. De az sem kiemelkedő, csak ezekhez képest. A Charlie Freak sem rossz. Az utolsó szám is elmegy. Ér egy nagyon halvány hatost, mert jó kedvem van. :)

B (6)

Full Virgin Listener Achievement

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr647397276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása