2015. május 01. 07:37 - Az 500 legjobb album 2 arca

380. Def Leppard – Pyromania (1983)

def_leppard_pyromania.jpg

Dönci

Jó évjáratból való ez a lemez. Az első szám nem is rossz. Kicsit nekem azért inkább az AC/DC, mint ők. Bár jókat rekeszt a bácsi itt is. A Photograph eggyel nyálasabb az elsőnél, a refrén szintijei nem annyira jönnek be, de nem is zavar a háttérben. A Stagefight nem rossz. A Too Late for Love is tetszik. A Die Hard... kicsit túl hosszú. A Foolin' is kicsit sablonos (bár lehet, hogy csak 30 év távlatából). Volt nemrég egy Rock of Ages c. film, nem láttam, de ez a szám nem rossz. Viszont buktam a virginséget az „I love rock 'n' roll” sor és dallam miatt. E a lemez néhány dala házibuliban a háttérben szólhatna. Ezért kap egy gyenge hetest.

B+ (7)

Lepa

Remélem, fogok legalább olyan jól szórakozni, mint a Hysteria albumon. Az első rokkosabb, a Photograph slágeresebb, de egyik se vesz le a lábamról. Annyira tipikus hajmetál! Annyi érdeme van, hogy ők tényleg jó korán csinálták ezt, a Ramones ekkor még javában nyomta azt, amit 5 évvel korábban. :) A Stagefright nem is annyira rossz, vagy csak már kezdem megszokni. Furcsa ellentétben van a versszakok rikácsolása és a refrén dallamossága. A Too Late viszont nagyon gyenge. A Die Hard... is rém uncsi. A Rock of Ages intrója, hülye hangon 4 német szó (talán), az más zenekar albumán is szerepel, talán valami Offspringen. Ez jelenti szüzességem végét, pedig magát a számot nem hallottam sose. Az Action! alatt tényleg azt énekli, hogy „Fuck me!”? Úgy hangzik. :) Amúgy továbbra se hallottam semmi érdekeset a lemezen. Csak a stílus rajongóinak tudnám ajánlani (szegények!).

C+ (4)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr317397282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása