2015. május 03. 03:21 - Az 500 legjobb album 2 arca

378. Talking Heads – More Songs About Buildings and Food (1978)

talkingheads.jpg

Dönci

Az első 3 szám közül mindegyik jó. A Found a Job egészen kiváló. Az I'm Not in Love is. A Stay Hungry is frankó. Jó kis lemez volt, erős hetest ér.

B+ (7)

Virgin Listener Achievement

Lepa

Jó évjáratú album, lássuk, mit hoz az elvárásaimból. A Thank You jó kezdés mindenesetre. Az utána levők is kellően jó hangulatú, aranyos és érdekes számok. Azért jóval szolidabb zene, mint a kortársai. Van egy kicsit beteges beütése az énekhangnak, enélkül nem lenne olyan jó, de sokat dob rajta. A Found a Job funkys gitárja tetszik, akár RHCP is lehetne a szám jó része. Az Artists Only is királyos szám. A Take Me to the River a következő, amit ki tudok emelni. Azért sok szám elég egyforma és monoton elsőre, nagyon „szabályos”, 4/4-es zene. A záró Big Country se rossz. Mindemellett nincs újrahallgatási kényszerem, és hiányzik egy kis plusz energia, kraft, tökösség ebből a zenéből, ezért a sok „tetszős” szám ellenére is hetes, grower-potenciállal.

B+ (7)

Virgin Listener Achievement

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr927420910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása