2015. május 04. 07:00 - Az 500 legjobb album 2 arca

377. The Modern Lovers – The Modern Lovers (1976)

modern-lovers300x300.jpg

Lepa

A nyitó Road Runner törli a szüzességi esélyeimet, a Sex Pistols is feldolgozta, én onnan ismerem. Hangulatos dal, szeretem. Utána is jók a számok, de nehezen tudok ma figyelni, kicsit egybefolynak. Asszem talán az I'm Straight jött be még elsőre. A Hospital is jó. Meg a Someone I Care About. A Government Center meg jó zárás. Jó album, pont azt hozza, amit hiányoltam a Talking Headsből. Megkapja a 8-ast elsőre is. (Érdekes az album története: a zenekar egyetlen stúdiólemeze, '72/73-ban vették fel, és '76-ban jelent csak meg – addigra a zenekar már nem is létezett.)

A- (8)

Pedálgyerek Achievement (Road Runner; I'm Straight; Hospital); Compulsive Buyer Achievement

Dönci

Erőteljes Doors-hatást érzek ezen a lemezen. Egyébként az első két szám nem is rossz. Sőt, az Old World már-már Kraftwerkbe hajlik. :) A Pablo Picassóval buktam a virginséget, mert David Bowie feldolgozta a „Reality” c. lemezén. Később az Andersen nevű magyar zenekar meríthetett tőlük. Nekem tetszik, hangulatos zene. A Hospital a legjobb eddig. A Girlfriend is nagy királyság. Ér egy nyolcast grower potenciállal.

A- (8)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr17426796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása