2015. május 06. 07:00 - Az 500 legjobb album 2 arca

375. Bruce Springsteen – Greetings From Asbury Park, N.J. (1973)

greetings_from_asbury_park_nj300x300.jpg

Lepa

Kíváncsi leszek erre az igen korai anyagra. A címe alapján azt hittem, egyből live album, de úgy látszik, nem. A Blinded... a vége felé pörög be, az már jó, de az eleje kicsit uncsi. A Growin' Up elég átlagos. A Mary Queen of Arkansas tetszik, szeretem az ilyen lassú folkballadákat. A Lost in the Flood is tetszik. Az Angel is szép ballada lehetne, de kicsit uncsi. Jól jön utána a For You lendülete. A Spirit in the Night igen jó instrumentális részekkel rendelkezik, jó a szaxi. Elég furán ér véget az utolsó szám, elhalkulás album végén? Mindegy. Nem volt rossz album, de azért gyenge hetesnél nem adnék rá többet, nem érzek újrahallgatási ingert sem.

B+ (7)

Virgin Listener Achievement

Dönci

Az első szám egész hangulatos. A Growin' Up hasonló. A Mary Queen... nem rossz. A Does This Bus Stop at 82nd Street? és a Lost in the Flood összefolyt, észre sem vettem a váltást. A The Angel szintén ugyanaz a hangulat. A For You valahonnan ismerős. Egyébként tetszik is. A Spirit in the Night is közepes. Az utolsó szám sem rossz. Kap egy közepes értékelést, mert egyik sem volt zavaró, de azért van hova fejlődni.

B (6)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr167426844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása