2015. május 11. 07:07 - Az 500 legjobb album 2 arca

370. Eagles – Eagles (1972)

eagles.jpg

Dönci

Ez country megint. A Whitchy Woman és a Chug All Night nem rosszak, de nem is jók. A Most of Us Are Sad elég nyálas. Az Earlybird tetszik. A Tryin' miatt kap egy ötöst, abban jók a gitárok.

B- (5)

Virgin Listener Achievement

Lepa

Nem rossz a Take it Easy, de benne van az a nyálas mellékíze ennek az amerikai country-rocknak, amit nem szeretek. A Witchy Womanben jók a vokálok. Amúgy a korához képest néhol egész kemény a gitárhangzás a lemezen. A Most of Us Are Sad kicsit már túl nyálas. Utána meg leül a lemez számomra. Az Earlybird elején elég idegesítő a csipogás. Értem én, hogy a szöveget illusztrálja, de akkor is. Jó sok madárról van szó az albumon (Nightingale, Earlybird, Eagle). A Tryin'-ban vannak ígéretes momentumok, de mindezzel együtt ez nem az én zeném, nem szeretem az ilyen countryalapú rockzenét. Kb. a ZZ Top/Lynyrd Skynyrd-vonalra helyezném az eddigiek közül.

B- (5)

Virgin Listener Achievement

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr277447796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása