2015. május 12. 06:51 - Az 500 legjobb album 2 arca

369. Björk – Post (1995)

bjork.jpg

Lepa

Björktől már egész sok albumot hallottam, de ezt pont nem. :) Annyira nem szeretem, de elviselhető az Army of Me. A Hyperballadban is jó az ének, a zenei alapokkal van inkább gondom. Aztán van egy kicsit tradicionálisabb szám (Oh So Quiet), az nem olyan rossz. Az Isobel se olyan rossz. A Possibly Maybe is elmegy, de a Miss You idegesítő a dob és a zenei aláfestés miatt (kivéve a fúvós résznél, az jó). A Cover Me is elmegy. Az utolsó is jó háttérben. Összességében úgy érzem, vagy én fejlődtem személyesen, és egyre jobban viselem ezért Björköt, vagy pedig ez az egyik legjobb albuma, de az biztos, hogy ez idegesített legkevésbé. De magamtól nem hallgatnám, ezért hatos.

B (6)

Dönci

Az Army of Me király nyitány. A Hyperballad kicsit visszavesz a tempóból először, de a végére felpörög. A The Modern Things is remek. Az It's Oh So Quiet érthető okokból nagy sláger. Az Enjoy kellően pszichedelikus. :) Az Isobel is nagyon fincsi. A Possibly Maybe is kiváló. Az I Miss You-ba se lehet belekötni. A Headphones is hangulatos. Azt hiszem, megszavazom a 10 pontot.

A+ (10)

 

Címkék: björk post 1995
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr47447824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása