2015. május 14. 06:24 - Az 500 legjobb album 2 arca

367. Roxy Music – Siren (1975)

siren.jpg

Lepa

Vicces, hogy minden borítójukon szexi csajok vannak. Az End of the Line jó szám, kicsit bitliszes beütésű (tudom, jó sűrűn írom ezt). A Sentimental Fool meg jó elvont, érdekes zene. Bejön. A Whirlwind is jó. A Both Ends Burning is elmegy. De az általam nem kiemelt számok se rosszak egyáltalán. Amennyire tudtam figyelni és vissza tudok emlékezni, ez az eddigi legjobb Roxy Music-album. Úgyhogy gyenge 8-assal a másik fölé kerül.

A- (8)

Roxy Music Little Expert Achievement; Virgin Listener Achievement

Dönci

A Love Is the Drug nagyon jó. :) Az End of the Line zeneileg akár Nick Cave vagy Cohen bácsi* is lehetne (hihetetlen, hogy 1975-ös ez a szám). Nagyon tetszik. A Sentimental Fool is izmos. A Whirlwind sem volt rossz, a She Sells pedig tök jó sláger. A Could It Happen to Me? közepes. A Both Ends Burning uncsi. A Nightingale-t sem érzem olyan erősnek. Vagy meguntam a stílust, vagy a végén gyengébb darabok vannak. A Just Another High erős közepes a végére. Az ingadozó teljesítmény miatt kap egy hetest.

B+(7)

Roxy Music Little Expert Achievement; Virgin Listener Achievement

* Cohen bácsi alatt Leonard Cohent értem.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr177447850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása