2015. május 15. 07:54 - Az 500 legjobb album 2 arca

366. Jefferson Airplane – Volunteers (1969)

jeff.jpg

Dönci

Az első szám nem túl meggyőző. Gitároznak meg minden, de idejétmúltnak hangzik. A Good Sheperd sem valami átütő. A háttérbe jók, de magamtól nem tenném fel. A Hey Fredrick Patti Smith-t juttatja eszembe, de nála kicsit gyengébb, és nem annyira egyedi a hangszíne a csajnak, zeneileg viszont a szólók tök jók benne. És kár, hogy elhalkulással ér véget. Kap egy ötöst, háttérben elmegy.

B- (5)

Full Virgin Listener Achievement

Lepa

Vissza a hatvanas évekbe, ahol már régen nem jártunk. A Good Shepherd instrumentális részei jók. A Hey Fredrickben meg tetszik, hogy nő énekel, sajnos eddig eléggé untam az albumot. Aztán a következő, ami bejön, az Eskimo Blue Day, szintén a női énekhang miatt. Aztán megint semmi érdekes. Tipikus B-.

B- (5)

Virgin Listener Achievement

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr307447872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása