2015. május 16. 10:34 - Az 500 legjobb album 2 arca

365. The Police – Reggatta de Blanc (1979)

reggattadeblanc.jpg

Lepa

A Message in a Bottle jó kis sláger. A címadót nem ismertem, de királyos hangulata van. A Bring on the Night is jó szám. Jók benne a gitárok, kicsit Manu Chao-s hangulatuk van. Sőt, a Deathwish is kiráy, jó kis album lesz ez, ha így folytatja. A Walking on the Moon nyugis reggae-hangulata is kellett ide. Az Any Other Day pedig vicces, amennyire a szövegét értem. A Bed's Too Big is jó. Ekkor még jóval több ska-, reggae-elemet használtak a zenéjükben, és jól is állt, nem volt stílusidegen valahogy, pedig amúgy tipikus európai zene. Utána jön két közepesebb szám, de a No Time punkos lendülete megint jó. Egy stabil nyolcast elsőre is kap az album, grower-potenciál van benne.

A- (8)

The Police Little Expert Achievement; Pedálgyerek Achievement (Reggatta de Blanc; Bring on the Night; Waling on the Moon); Compulsive Buyer Achievement

Dönci

A Message in the Bottle király szám, jó kezdés. A címadó szám meg a U2 muzsikáját előlegezi meg. A Bring on the Night is tök hangulatos. A Deathwish kicsit monoton. A Walking on the Moon is jó kis sláger. A The Bed's Too Big Without You kicsit uncsi nekem. Igazából a Walking on the Moon után az első szám, amire érdemes felfigyelni, az az utolsó, de az se jó, csak gyorsabb, mint a többi. Eléggé top heavy a lemez. Ezért csak egy izmos hatost kap ma.

B (6)

The Police Little Expert Achievement

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr237447894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása