2015. május 17. 13:01 - Az 500 legjobb album 2 arca

364. Rage Against the Machine – Rage Against the Machine (1992)

rage_against_the_machine_300x300.jpg

Dönci

Szeretem ezt a lemezt, a Bombtrack keményen nyit. A Killing in the Name-nél pedig kevesebb nagyobb sláger van. A Bullet in Your Head is nagyon kemény (meg a köztesek is azok voltak). :) Még a Wake Up nyúlása is ütős. Az meg, hogy mindezt 1992-ből küldik az arcunkba, az nagyon durva. Bírom, hogy mindig lázadni akarok az ilyen zenétől meg ettől az albumtól. :) A Freedom is belevaló a végén. Kap egy nagyon izmos nyolcast.

A- (8)

Lepa

Kamaszkorunk legszebb nyarait juttatja eszembe ez az album. Volt egy osztálytársam, aki állandóan csak ezt hallgatta (meg még 2-3 hasonló műfajú albumot, Dog Eat Dog, ilyenek). A „Dúvad-a-dózsa” a 90-es évek egyik legnagyobb rockhimnusza. A „Boom a fejbe” is jó, és a Know Your Enemy is. Nem mintha a többi rossz lenne, de ezek kiemelkedők. Az album végig magas színvonalú, ráadásul stílusteremtő, közepes nyolcast kap, jobbat is kaphatna, ha még szeretném is az ilyesmit (bár így egyszer simán jó élmény, csak nagy mennyiségben nem tudnám tolni).

A- (8)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr677447916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása