2015. május 20. 07:00 - Az 500 legjobb album 2 arca

361. The Smiths – Louder Than Bombs (1987)

smiths_louder_300x300.jpg

Lepa

Jó kis válogatás ez, nem nagyon lehet belekötni, Morrissey hangját is kezdem megszokni. A Panic még mindig kiemelkedik, de sok jó szám van: ...Really So Strange; Hooligan; London; Haven't Earned It; Ask. Az Oscillate Wildly is jó kis instrumentális darab, legalább pihenek M. bácsi hangjától (egy idő után még mindig csömöröm lesz tőle). A These Things Take Time is király. És a Please, Please... is. A sok jó szám ellenére nem tudok erős hetesnél jobbat adni, mert sok szám még így is egyik fülemen be, másikon ki – biztosan a lemez hossza miatt.

B+ (7)

Dönci

Az Is It Really So Strange? tök jó kezdés. A Sheila Take a Bow meg hasonló lendületű. A Hooligan nagy kedvencem. A Half a Person is zseniális. A London is kemény, a Panic meg óriási sláger. A Heaven Knows... is nagy kedvenc. Az Ask is fergeteges. A Please, Please, Please... is derekas (és a köztesek is jók voltak). Ér egy nyolcast ez a válogatás simán.

A- (8)

Proud Owner Achievement

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr607468372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása