2015. május 21. 07:00 - Az 500 legjobb album 2 arca

360. Johnny Cash – American Recordings (1994)

cash_american_300x300.jpg

Dönci

A Delia's Gone jó kis ballada, nem csodálkoznék, ha Nick Cave-et is megihlette volna. :) A The Beast in Me is jó, a 2. szám pedig inkább hangulatos volt, semmint jó. Kap egy hatost, mert háttérbe jó, de sok a feldolgozás.

B (6)

Lepa

Egyszerű számok ezek, de jobban bejön az ilyen zene, mint a fullos zenekaros, „kidolgozott" country. A Let the Train Blow kifejezetten jó. A Drive On is. Na meg az Oh, Bury Me Not (majdnem „Now”-t írtam). :) A Tennessee Stud vajon élő, vagy csak ovációt kevertek rá? Mindenesetre vicces így. A Down There... se rossz. Nagyon lecsupaszított zene ez, semmi flanc. A Like a Soldier is tetszik. Az utolsó számban megint van ováció, biztos ez is élő felvétel. Kb. a számok fele jó az albumon (nem ismertem egyiket se), de semmiképp se újító zene, ezért hetes.

B+ (7)

Virgin Listener Achievement

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr487468402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása