2015. május 22. 07:00 - Az 500 legjobb album 2 arca

359. Madonna – Ray of Light (1998)

madonna_ray-of-light_300x300.jpg

Lepa

Hú, de semmilyen ez a fajta popzene! A Ray of Light legalább gyorsabb tempójú, mint az addigiak, de nem sokkal jobb. A Sky Fits Heaven még elmegy. Elég uncsi a lemez amúgy. Egy-két jó pillanat vagy dallam előfordul, de kifejezetten jó szám nem.

C (3)

Dönci

Az első szám elég kellemes. A Swim is elmegy a háttérben. A címadó dal nem lett jobb az évek során (az a baj, hogy a gitárok csak a háttérben karmolnak). A Candy Parfume Girl jó szám lehetne, ha nem Madonna énekelné, a muzsika bejön alatta. A Skin büntet (nem a jó értelemben), pedig benne van a lehetőség, de a pumpa alap nagyon elrontja. Ráadásul túl hosszúra sikerült. A Nothing Really Matters és a Sky Fits Heaven is érdektelenségbe fullad. A Shanti sem különösebben jó, sőt egy idő után idegesít. Hm, a Frozen a klip nélkül nem működik most, érdekes. A The Power of Good-Bye sem valami bika, a To Have and Not to Hold meg hosszú. Azt hiszem ezt a lemezt is minden lelkiismeret-furdalás nélkül lehagytam volna a listáról.

C+ (4)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr337468424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása