2015. május 27. 05:13 - Az 500 legjobb album 2 arca

354. Buzzcocks – Singles Going Steady (1979)

album-buzzcocks-singles-going-steady.jpg

Dönci

Az Orgasm Addict jó kis szám. :) A What Do I Get? is örök kérdés(eke)t feszeget. :) A Love You More is frankó. Az Ever Fallen in Love? is sokak számára ismert. A Promises is derekas. (Érdekes, hogy a bónuszok minőségileg is rosszabbak, gyengébben szólnak, nem csak a dalok kevésbé magukkal ragadóak, hanem mintha nem töltöttek volna annyit velük a stúdióban.) A Whatever Happened To? már megint jó kis lendületes darab. A Noise Annoys is ügyes, de a „B oldalt” gyengébbnek érzem egy picit. A Lipstick is rendben van, de a többihez képest nem olyan ütős. A Why Can't I Touch It? viszont fergeteges. A Something Goes Wrong Again meg jó a végére. Kap egy izmos hetest, a bónuszokat nem értékeltem.

B+ (7)

Lepa

Szuperbüszke tulajdonosként természetesen nagyon szeretem ezt az albumot. A legjobb számok: What Do I Get?, Promises, Everybody's Happy Nowadays, Harmony In My Head, Whatever Happened To?, Noise Annoys, a zseniális Why Can't I Touch It? (észre se veszed, hogy 6 és fél perc). A bónuszok közül pedig a Strange Thing jó, tiszta Damned, meg a What Do You Know. A többi bónusz sokat nem ad hozzá, de ez egy klasszikus album, minden szám jó és élvezetes az utolsó kivételével.

A (9)

Super Proud Owner Achievement

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr957493386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása