2015. május 30. 07:04 - Az 500 legjobb album 2 arca

351. The Rolling Stones – Between the Buttons (1967)

the-rolling-stones-between-the-buttons-album-cover-49513.jpeg

Lepa

Az első két szám nem is rossz (a Spend the Night Togethert hallottam is már szerintem), a Ruby Tuesday meg kifejezetten jó, kicsit bitliszes. A She Smiled se rossz. A My Obsession is tetszik. Ezek nem olyan tipikus RS-számok (azokat nem bírom annyira). A Something Happened pedig tiszta Sgt. Pepper. Brit „bónuszok”: A Back Street Girl király, ismerem is valahonnan. Kicsit dylanes amúgy. Nagyon pozitívan csalódtam a zenekarban, ennyi jó számát összesen se hallottam még eddig.

A- (8)

Pedálgyerek Achievement (Let's Spend the Night Together; Ruby Tuesday; My Obsession; Back Street Girl)

Dönci

Bevallom, az a prekoncepcióm a zenekarral kapcsolatban, hogy nem jók. A Let's Spend the Night Together Bowie előadásában jobb volt (de így sem rossz). A Yesterday's Papers se rossz. A Ruby Tuesday is tetszik. A többi szám sem rossz egyébként, bár ahhoz képest, hogy ilyenkor ugyanebben az országban a Magical Mystery Tour forgott, talán nem olyan nagy eresztés. A Complicates Á-Á-zása kicsit a The Who My Generationjét juttatja eszembe. A Miss Amanda Jones is hangulatos. A Please Go Home is jóféle, kár, hogy nem került rá az amcsi kiadásra. A Back Street Girl is tetszik. Ezek szerint a prekoncepcióm nem állja meg a helyét. Kap egy hetest.

B+ (7)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr617493456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása