2015. június 05. 03:45 - Az 500 legjobb album 2 arca

345. The Yardbirds – Roger the Engineer (1966)

yardbirds_roger_300x300.jpg

Lepa

Kellemes meglepetés volt a Rave Up album, nézzük ezt. A Lost Woman egyből királyos. A The Nazz Are Blue is jó szám, pedig alap blues-rock. A Farewell pedig vicces. A Psycho Daisies pedig nevéhez hűen vad. Tetszik ez a zene, mintha a korai Beatles-höz kevertünk volna egy adag melankóliát és progresszivitást. Mindez 1966-ban még elég új lehetett. A Hot House is kellően beteg a bugyborékolós lüktető hanggal. A Turn Into Earth kivételével a B oldalon nem is volt rossz szám. Simán kap egy nyolcast.

A- (8)

Virgin Listener Achievement; Pedálgyerek Achievement (Lost Woman; The Nazz Are Blue; Farewell; Happenings Ten Years Time Ago; Hot house of Omagararshid)

Dönci

Az első szám elég tökös, begyün. De utána a többi kicsit összefolyik. A Farewell elég jó ismét. A Jeff's Boogie is aranyos. A Turn Into Earth is ügyes. Kap egy hatost.

B (6)

Virgin Listener Achievement

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr857505808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása