2015. június 08. 03:42 - Az 500 legjobb album 2 arca

342. De La Soul – 3 Feet High and Rising (1989)

3feet.jpg

Dönci

A The Magic Number tök jó szám. A Change in Speak is frankó. Nekem a többi szám is tetszik, jó ez a muzsika. Mondjuk a közepétől kicsit egyhangúsodik a lemez, sok az ugyanolyan/hasonló felépítésű darab. A D.A.I.S.Y. Age talán a leggyengébb darab. Hosszú távon sajnos fárasztott ez a lemez. Kap egy gyenge hatost.

B (6)

Full Virgin Listener Achievement

Lepa

Az intro középvicces, a Magic Number témája jó. Utána is jók a funkys alapok, nem az a tipikus hip-hop ilyen szempontból. A francia nyelvleckéket azért nem kéne erőltetni az albumon (Transmitting Live From Mars). A Pot Holes in My Lawn is bohókás zenei aláfestésű (mint a legtöbb szám). Ezek tetszenek nagyjából, csak lenne néha valami ének is, nemcsak rappelés. Az Orgee nagyon kifejező. :) A L.I.F.E. lüktetése is jó. Azért uncsi darabok ezen az albumon is vannak, pl. a D.A.I.S.Y. Age. A vége felé ellapul a lemez, és a zenei megoldások ellenére (na meg a szövegek biztos jók) azért nem dobtam tőle hátast.

B- (5)

Full Virgin Listener Achievement

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr527523540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása